Notícies

Un més que ja vola en "plàstic"

Poc a poc, els nostres alumnes van deixant el veler biplaça d'escola AS-K13 i canviant-lo per un altre amb més bones prestacions, el PW5.

Dissabte 25 d'abril de 2018 l'Antonio Montes, encara alumne, però que ja fa temps que vola sol, va volar en un veler de "plàstic" per primer cop, el PW5 del club. 

III Camí de l'Ocell

Avemariapuríssimaaaa, bon dia.

Bon dia Toni.

Ens hem tornat a trobar, aquest cop al Garraf, com que no hi podem arribar, ni que fós amb el Ventus, doncs a peu.

I quina mar, quina mar que hem vist. Sols el cel és tan bèstia, oi? Aigua, aigua que es fa i desfà en núvols i nosaltres anem caminant en fila, alegres, pujant vora la pedrera silenciosa.

Una altra "suelta"

Després de gairebé dos mesos d'encetar l'any 2018, li va tocar a en Jesús Platas de fer el seu primer vol en solitari: la"suelta". 

Un bon dia de final d'hivern, i amb la primavera ja trucant a la porta. Temps anticiclònic, bona visibilitat, vent suau de marinada, gens de turbulència i algunes tímides termiquetes....

La meva "suelta" . . . per Ricard Viladomiu

Aquest cop ha estat el torn d'en Ricard Viladomiu que li ha tocat de fer el primer vol sol. Ell mateix ens explica la seva experiència...

 

El 18 de Novembre arriba el dia esperat. Dia perfecte, sense vent i tranquil.

El valencianet ja vola sol!

Dissabte 22 d'abril. 

Continuem amb bones notícies per l'escola, una altra "suelta". Aquest cop va ser l'alumne procedent del País Valencià ("el valencianet"), afincat a Barcelona, en Javi Olcina, a qui li va tocar de fer el primer vol en solitari, sense el pesat de l'instructor. 

Páginas