Notícies

Fusion for Gliding / Gliding for Energy

Un cop més, i com ja comença a ser tradició al nostre club, seguim amb la promoció del vol a vela entre els treballadors de "Fusion for Energy". 

Si fa unes setmanes varem començar amb els universitaris matriculats a l'assignatura "introduction to sailplanes"; el diumenge 26 de març de 2013, van començar els vols per treballadors de "Fusion for Energy", un projecte d'ambit europeu que es desenvolupa a Catalunya.

Vol a vela per universitaris

Novament una altra promoció d'alumnes universitaris han escullit com a assignatura de lliure elecció "Introduction to Sailplanes". 

L'assignatura consisteix en unes classes teòriques impartides pel professor Rafael Weyler (soci i instructor del nostre club) i d'una part pràctica, opcional, que consisteix en un o dos vols d'iniciació al vol a vela, en els quals els alumnes podran experimentar en primera persona el funcionament dels comandaments d'un planador i algunes maniobres bàsiques. 

II Camí de l'Ocell

Una vegada més, i ja en són dues, el dissabte 18 de febrer va ser el dia del "Camí de l'Ocell", en memòria del nostre amic i consoci Toni Caminal, que ens va deixar ja fa un temps. 

Tots junts, vàrem caminar tota la serra de Collserola, des del Besòs fins el Llobregat, recorrent camins i racons molt estimats per en Toni. 

Aquest cop una "resuelta"

Durant el segon mes de l'any 2017, continua l'activitat frenètica al club. 

Després d'uns quants anys d'inactivitat de vol, en Josep Maria Espinós ha tornat a volar. I, havent fet uns quants vols de "reciclatge" amb instructor, per fí li ha arribat el dia de tornar a volar sol. Ha estat el dissabte 11 de febrer de 2017. Moltes felicitats! 

Un "nou" avió al club

En Lluís i el seu DG300

Com recordareu, entre final de 2016 i principi de 2017, en Lluís Curbera va vendre al club el seu Astir (D-4809). Es quedaria doncs sense avió? Doncs no, al cap de poc ja tenia un altre planador, un DG300 que va estrenar el dissabte 11 de febrer de 2017. 

Felicitats i a gaudir-ne durant molts anys!

Any Nou, nou pilot de "plàstic"

Diumenge 8 de gener de 2017. El primer cap de setmana de l'any 2017 i comencem amb energia tal com varem acabar l'any passat. Si l'any passat va acabar amb la compra de dos planadors (PW5 EC-GPZ i Astir D-4809) i d'un avió remolcador (Rallye235E F-BXYS), doncs aquest any ha de començar com a minim amb una "suelta".

Primer "Camí de l'Ocell"

No subiremos este vuelo a la OLC.

El dia 6 de marzo de 2016, hicimos entre 15 y 24 Km. , una altitud máxima de 460 m. y con una media de 4 km/h... pero, que tipo de vuelo es este?

Pues de los que no se olvidan, un vuelo raso, andando, atravesando Collserola, desde el Besòs hasta el Llobregat, caminando en recuerdo de Toni Caminal, bajo las nubes de un día bomba, y en compañia de muchos, de tantos que lo apreciamos. Nosotros, hicimos a pie lo que él vió tantas veces desde el aire.

Páginas