Aquest cop va ser un projecte de pilot qui va aconseguir l'esperada "suelta" en un avió dels que anomenem "de plàstic".

L'afortunat, en Marc Unzueta que, tot i ser encara alumne, ja feia temps que volava sol i el seu instructor va considerar que ja era hora de volar en un dels PW5 del club.

Un cop més, i com ja comença a ser tradició al nostre club, seguim amb la promoció del vol a vela entre els treballadors de "Fusion for Energy". 

Si fa unes setmanes varem començar amb els universitaris matriculats a l'assignatura "introduction to sailplanes"; el diumenge 26 de març de 2013, van començar els vols per treballadors de "Fusion for Energy".

Novament una altra promoció d'alumnes de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeries Industrial i Aeronàutica de Terrassa (ETSEIAT) de la Universitat Politècnica de Catalunya han escullit com a assignatura optativa "Introduction to Sailplanes". 

Una vegada més, i ja en són dues, el dissabte 18 de febrer va ser el dia del "Camí de l'Ocell", en memòria del nostre amic i consoci Toni Caminal, que ens va deixar ja fa un temps. 

Toni, mentre volem els caps de setmana sabem que ens observes atentament i, de tant en tant, fas aparèixer alguna tèrmica que ens treu d'un bon embolic. No t'oblidem!

 

If you want to feel a real flight experience, now you can. the initiation flight is an aerial walk with an instructor. The tug plane release the glider at 500 m, and then flying free, in silence.

1
2
3
4
5

Welcome to Club de Vol a Vela d'Igualada-Òdena

In this web site you can know what is gliding (or soaring), who we are and where we are.

If you want to know what is gliding, you just have to go one weekend to Igualada-Òdena airfield and do an initiation flight in one of our two seater gliders.

 

If you need any information you can contact us. 

We welcome you to come and visit us!

Galeria: 
Compartir: